Press

PWN Press pack

In addition to our great expert resource, we'd be happy to provide you with our complete press pack.

REQUEST THE PRESS PACK
 • Comunicat de Presa Program Mentorat PWN Romania

  27 June 2022 Language : English

  Programul de Mentorat al PWN România

  se pregătește pentru o nouă etapă de maturizare

   

  București, iunie 2022 | Unul dintre cele mai populare programe desfășurate de PWN România este Programul de Mentorat, ajuns în acest an la cea de-a 9-a ediție. Acesta a reușit să coaguleze în jurul său o comunitate dinamică și implicată de peste 450 de mentees și peste 350 de mentori. Mai mult, conform evaluărilor noastre la finalul fiecărei ediții a programului, gradul de satisfacție al celor implicați și de îndeplinire a obiectivelor cu care au pornit la drum depășește 80%.

  În urmă cu trei ani s-au pus bazele unui element important pentru dezvoltarea acestui proiect la nivel global. Trei City-Networks s-au unit pentru a crea sub forma unei opere colective, un set de Manuale de Bune Practici ale Programului de Mentorat, dedicate mentorilor, mentee-lor și sesiunilor de group-mentoring. Astfel, România, Lisabona și Frankfurt au lucrat în ultimii trei ani la perfecționarea Manualelor, în baza experienței acumulate în desfășurarea Programului. În plus, acestea au fost diseminate în întreaga rețea PWN Global, astfel încât feed-back-ul primit de la toate City-Networks să fie centralizat în varianta finală, publicabilă a celor 3 Manuale ale Programului de Mentorat.

  De anul acesta, Pilonul de Mentorat a adăugat un nou proiect care să completeze Programul, este vorba de sesiunile de group-mentoring, pe teme de interes semnalate de comunitate. Standardizarea devine acum următorul pas în maturizarea acestui program, care a dobândit și o popularitate deosebită în România. Suntem mândre că filiala noastră a putut participa la această inițiativă, cu atât mai mult cu cât  Programul nostru de Mentorat și-a câștigat o poziție privilegiată în rândul celorlalte City-Networks.” – Ileana Botez, președinte Professional Women’s Network România.

  Programul de Mentorat a crescut mult și în mod organic în ultimii 10 ani. Ultima ediție, completată cu sesiunile de group-mentoring a fost foarte apreciată de către participanți. Programul oferă oportunități unice de mentorat inter-company, de aceea s-a și bucurat de un real succes, iar odată cu dezvoltarea sa, s-a născut și ideea creării unui Manual, în care să adunăm concluziile experienței noastre de până acum și de care să beneficieze întreaga rețea. ” – Paula Bușe, VP Mentorat.

  Ce-a de-a 9-a ediție a Programului de Mentorat se încheie luna aceasta, urmând ca ea să fie sărbătorită pe 12 iulie, în cadrul unui eveniment tradițional pentru PWN România – anualul Garden Party. Cu acest prilej vom marca și încheierea ediției a treia a Academiei Women on Boards și a ediției a opta a Trusei pentru Antreprenoare.

  comunicat handbook mentorat

  Read more
 • Announcing Women leaders – An Inspiring Interview Series For the Next Generation of Women

  7 December 2021 Language : English

  A project supported by the Center for International Private Enterprise and conducted by the Professional Women’s Network Romania

   

  The Professional Women’s Network Romania (PWN Romania) and the Center for International Private Enterprise (CIPE) are excited to announce new publication, “Women Leaders,” designed with the goal to inspire and encourage the next generation of women leaders.

  Read more
 • Deloitte Women in the Boardroom

  29 June 2017 Language : English

  We are pleased to introduce to you the fifth edition of the Deloitte Women in the Boardroom study, a global, regional and local analysis regarding the progress in gender diversity.

   

   

  Read more
 • Amway Global Entrepreneurship Report (AGER) 2016

  16 March 2017 Language : English

  At the launch of Amway Global Entrepreneurship Report (AGER) 2016, Madalina Radulescu, VP Entrepreneurship with PWN Romania, spoke about the barriers preventing women from becoming entrepreneurs. See more at: Women entrepreneurs: When and what would women give up in order to start a business

  Read more
 • PWN Romania Gala “Women bring a different perspective and contribute to increasing the analytical quality”

  28 November 2016 Language : English

  Women become more valuable either as a client, or as part of companies’ management.

  And the Professional Women’s Network (PWN) Romania is an organization whose mission is to support women’s professional progress and their accession to leadership positions, considering that a gender balanced leadership contributes to better decision making, leads to economic sustainability and to a better society. 

  Read more
 • See more items

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site