Deloitte Women in the Boardroom

29 June 2017 Language : English

We are pleased to introduce to you the fifth edition of the Deloitte Women in the Boardroom study, a global, regional and local analysis regarding the progress in gender diversity.

 

 


Ne face plăcere să vă prezintam a cincea ediție a studiului Deloitte Women in the Boardroom, analiza globală, regională și locală a progresului privind diversitatea de gen.

La nivel global, numărul de femei din consiliile de administrație s-a dublat sub conducerea unei femei (29%), față de consiliile de administrație prezidate de un bărbat (16%). Procentele sunt aproape identice cu cele privind relația dintre o femeie CEO și numărul de femei din consiliile de administrație din compania respectivă (29%), comparativ cu o companie condusă de un CEO bărbat (15%).

Women in the Boardroom 2017 analizează progresul diversității de gen în consiliile de administrație. Raportul analizează cât de bine sunt reprezentate femeile în șase industrii cheie – servicii financiare, bunuri de larg consum, tehnologie, media și telecomunicații, industria prelucrătoare, sănătate și științe medicale. Pentru prima dată, studiul include și o analiză pe regiuni a relației dintre leadership și diversitate, inclusiv în România.

 

We use cookies to ensure you get the best experience on our website. Find out more here.

I accept cookies from this site